juridisch loket leeuwarden
Stichting het Juridisch Loket Leeuwarden.
Drimble Bedrijvenregister Friesland Regio Leeuwarden Stichting het Juridisch Loket. Stichting het Juridisch Loket. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Leeuwarden. Het adres van Stichting het Juridisch Loket is Zuidersingel 2 in Leeuwarden. informatie alleen over leeuwarden. Wijken in gemeente.

Home / Diensten / Administratie Geld / Het Juridisch Loket Leeuwarden. Terug naar zoekresultaten. Het Juridisch Loket Leeuwarden. Het Juridisch Loket geeft gratis juridisch advies, ook over erfenis. Via onze website helpen we u verder met handige informatie, tips en voorbeeldbrieven.
Recht en rechtshulp Ooststellingwerf.
U kunt ook terecht op de website van Advocaten Vreemdelingenrecht. Hier vindt u alle advocaten bij u in de buurt. U vindt daar ook advocaten die andere vreemdelingenzaken behandelen. Toon op kaart 1. Toon op kaart 1. Juridisch Loket Leeuwarden.
Hoe gaan naar Juridisch Loket in Leeuwarden via Bus, Trein Moovit.
Nabije attracties rond Juridisch Loket in Leeuwarden Veonn-Leeuwarden Stationsplein Leeuwarden Friesland Deloitte ING Life Events Lijn 4 UWV Leeuwarden Bus 8, Vrijheidswijk via Bloemenbuurt Trein Schiphol Leeuwarden Ako Lijn 14 richting Drachten, Oosterwolde en Assen Grand Café Wouters Fietspoint Leeuwarden KLPD Leeuwarden Raad voor de Kinderbescherming F2F Sales Bushalte Lange Marktstraat AKO rookpaal Matijnvief Lwd.
FRIESLAND Rechtshulpnoord.
In DBIEB, Blokhuisplein 40 te Leeuwarden. Iedere woensdagmiddag van 14.00 uur 16.30 uur.: In het Pand@Holdert, Van Knobelsdorffplein 121 te Drachten. Maakt u liever een afspraak voor deze spreekuren dan kan dat op telefoonnr: 050-547 47 60. of mail naar: info.gron@rechtshulpnoord.nl. De vestiging Groningen organiseert wekelijks voor Friesland gratis juridische inloopspreekuren. Stel uw vraag. Ik en juridisch advies van Rechthulp Noord.
Contact met het Juridisch Loket Het Juridisch Loket.
Studenten geven gratis juridisch advies in Leeuwarden Omrop Fryslân.
Dat doen ze gratis. Er is al een Juridisch Loket in Leeuwarden, en ook daar is het advies gratis. Meike de Groot, Sanne Rodenboog, Lyanne Gaastra en Paul Andela worden bijgestaan door diverse partijen, onder wie AnkerAnker en De Haan Advocaten.
Advocaat Leeuwarden? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Leeuwarden is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Leeuwarden hoeft om doorverwezen te worden.
Juridische problemen Opsterland.
Gebiedsteam Opsterland Gorredijk. Openingstijden loket: maandag 14.30 16.30 uur in de bibliotheek. Toon op kaart 1. Gebiedsteam Opsterland Ureterp. Openingstijden loket: woensdag 14.30 16.30 uur in de bibliotheek. Toon op kaart 1. Juridisch Loket Leeuwarden. 0900 80 20. Juridisch Loket voorbeeldbrieven.
Juridische hulp Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Sudwest Fryslan.
In de bibliotheek van Sneek wordt wekelijks gratis juridisch spreekuur gehouden. Meer informatie staat op de site van de bibliotheken Mar en Fean. Ook kunt u terecht bij het Juridisch Loket voor gratis advies. Het dichtstbijzijnde Juridisch Loket zit in aan de Zuidersingel 2 in Leeuwarden.
Welkom bij het Juridisch Loket Leeuwarden Het Juridisch Loket.

Contacteer ons