venema leeuwarden
Venema Podologiecentrum Leeuwarden.
De interesse voor voeten en voetgerelateerde aandoeningen begon voor Mirjam Venema op jonge leeftijd. Dat geldt ook voor het ondernemerschap, want haar vader, Kor Venema, had een schoenmakerij op de Kelders 35 in Leeuwarden. Hier werkte ze vanaf 1995 in de sch.
Venema Podologiecentrum Openingstijden Venema Podologiecentrum Voorstreek.
De interesse voor voeten en voetgerelateerde aandoeningen begon voor Mirjam Venema op jonge leeftijd. Dat geldt ook voor het ondernemerschap, want haar vader, Kor Venema, had een schoenmakerij op de Kelders 35 in Leeuwarden. Hier werkte ze vanaf 1995 in de schoenreparatie en in 1998 breidde dat zich uit met oplossingen vinden voor voetgerelateerde klachten.
Herman Venema Wikipedia.
Herman Venema door Bernard Accama. 26 mei 1787. Universiteit van Franeker. Hermannus Herman Venema Wildervank, 1697 Leeuwarden, 26 mei 1787 was een Nederlandse hoogleraar theologie. Leven en werk bewerken. Venema werd in 1697 in Wildervank geboren als zoon van de vervener Hindrik Jacobs en van Grietje Harms.
Autobedrijf Venema. Autobedrijf Venema.
Grote of kleine beurt. Autoschade of restauratie. Limousine of trouwauto. Bekijk ons laatste aanbod. Tweets door @AutoVenema. Alle dagen tussen 1200: en 1300: uur gesloten. Autobedrijf Venema Marssum. 9034 HN Marssum. 058 254 14 91. Copyright 2016 Autobedrijf Venema Marssum.
Venema in Leeuwarden Zoeken op naam Telefoonboek.nl.
Meer over Venema in Leeuwarden. We hebben voor de zoekopdracht Venema in Leeuwarden 19 resultaten gevonden in Telefoonboek. De laatste tijd hebben niet heel veel bezoekers hier naar gezocht. Vlakbij Leeuwarden zijn er ook personen te vinden met de naam Venema.
incassobureau leeuwarden pre incasso venema hoogezand.
22 keer Venema in Leeuwarden. Verhuur van hoge kwaliteit machines en materialen Venema Verhuur. Gevestigd in Hoogezand begon vader Venema in 1965 met een aannemersbedrijf in weg en waterbouw, maar door verschillende aanvragen zijn we ons steeds meer toe gaan leggen op verhuuractiviteiten.
CJIB: CJIB Web-222, inzake beslaglegging en voorlopige hechtenis Fraudehelpdesk Fraudehelpdesk.
17 feb 2016. CJIB: CJIB Web-222, inzake beslaglegging en voorlopige hechtenis. Van: Peter Venema fixdebt.services@outlook.com Datum: 17 februari 2016 053636: GMT-3 Aan: Onderwerp: CJIB Web-222, inzake beslaglegging en voorlopige hechtenis. Centraal Justitieel Incassobureau. Afdeling: Executie Beslaglegging en gijzeling. 17 februari 2016, Leeuwarden.
Markante stoffenkoopman Jan Venema stopt na 43 jaar Omrop Fryslân.
Jan Venema 66, de markante marktkoopman van Carmen Stoffen zal niet meer op de Leeuwarder vrijdagmarkt te vinden zijn. Na 43 jaar wil hij het wat rustiger aan doen, Misschien nog een paar kleine marktjes, maar niet meer die lange dagen zoals in Leeuwarden.'

Contacteer ons