juridisch advies leeuwarden
Spreekuren De Friese Rechtshulp.
De Friese rechtshulp organiseert op verschillende plaatsen spreekuren waar u terecht kunt voor gratis juridisch advies. Wij organiseren spreekuren in Leeuwarden, Heerenveen, Dokkum en Sneek. Op ons eigen kantoor in Leeuwarden doen we dat iedere donderdagavond en wel van half 6 tot half 8 s avonds.
rechtswinkellwd.
July 02, 2017. Vanaf volgende week maandag, 10 juli, kunt u bij ons terecht voor gratis juridisch advies. Heeft u problemen met uw huurbaas of werkgever, vragen over alimentatie etc? Dan kan u bij ons advies inwinnen. Wie zijn wij? Wij zijn rechtenstudenten van Rijksuniversiteit Groningen. In samenwerking met Huurteam Leeuwarden, Anker Anker strafrechtadvocaten De Haan advocaten willen wij u graag helpen met juridische vraagstukken.
Studenten geven gratis juridisch advies in Leeuwarden Omrop Fryslân.
Dat doen ze gratis. Er is al een Juridisch Loket in Leeuwarden, en ook daar is het advies gratis. Meike de Groot, Sanne Rodenboog, Lyanne Gaastra en Paul Andela worden bijgestaan door diverse partijen, onder wie AnkerAnker en De Haan Advocaten.
Van Beilen Rauwerda Advocaten Advocatenkantoor Leeuwarden en omstreken.
wil juridisch advies. heb een geschil met een ander bedrijf of particulier. heb een geschil met een werknemer. heb een dagvaarding ontvangen. wil een vordering incasseren en eventueel beslag leggen. Bekijk wat we voor u als bedrijf kunnen betekenen. Van Beilen Rauwerda Advocaten. Vertrouwd in Leeuwarden.
Juridische vacatures, werk in Friesland Indeed.nl.
De complete cassiersfunctie, administratie ook incasso en juridisch advies en scholing wordt geregeld vanuit het hoofdkantoor. 19 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Gastouderbureau GastVrij Heerenveen Vacatures in Heerenveen. Een relevante academische opleiding bij voorkeur een juridische of bestuurskundige; Caparis is een naamloze vennootschap waarvan de aandelen in handen zijn.
Juridisch Loket Leeuwarden Gratis juridisch advies.
Waar vindt u het Juridisch Loket Leeuwarden? Achtergrond Juridisch Loket. Het Juridisch Loket vervult een belangrijke rol bij het voorkomen dat geschillen onnodig een gerechtelijke procedure ingaan. Daarbij is belangrijk dat het juridisch loket, anders dan advocaten, geen direct belang hebben bij de uitkomst van een advies.
Advocaat Leeuwarden? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Leeuwarden is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Leeuwarden hoeft om doorverwezen te worden.
Fiscaal en juridisch advies Alfa accountants.
Vestigingspagina Bereken route. Alfa Diensten Fiscaal en juridisch advies. Printen Deel deze pagina. Fiscaal en juridisch advies. Of je als ondernemer net bent begonnen, wat langer bezig bent, of al denkt aan bedrijfsoverdracht, je fiscale en juridische zaken moeten goed geregeld zijn.
Juridisch advies Leeuwarden Bleijerveld Juridisch advies 95, p/u.
Wij verrichten verschillende diensten zoals het opstellen van contracten, juridisch advies Leeuwarden of het voeren van gerechtelijke procedures. Voor meer informatie over juridisch advies Leeuwarden kunt u zich oriënteren in onderstaand menu door een keuze te maken tussen particuliere of zakelijke rechtshulp.
Juridisch secretaresse vacatures in Leeuwarden NationaleVacaturebank.nl.
Medewerker Bestuurlijk Juridisch Medewerker Bedrijfsonderdeel: Juridische en Veiligheidszaken pHome / Werken bij de gemeente Leeuwarden / Bestuurlijk Juridisch. 5 dagen geleden geplaatst 36 uur HBO Toekomstig Octrooigemachtigde. Voor onze vestiging in Leeuwarden zijn we op zoek naar een toekomstig octrooigemachtigde.
Juridische problemen Ooststellingwerf.
Juridisch advies, tips en voorbeeldbrieven vindt u op de website van het Juridisch Loket. Bel of ga langs voor persoonlijk advies. Juridisch Loket Leeuwarden. 2 Toon op kaart. 0900 80 20. Juridisch Loket voorbeeldbrieven. Deel deze pagina: Mail Facebook Twitter.

Contacteer ons