Noppe van der zwaag

Alles over productpresentatie 

Alles over productpresentatie 

Geplaatst op

Ben jij een ondernemer die producten verkoopt? Dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden van productpresentatie. Over het algemeen zijn er drie mogelijkheden die komen kijken bij productpresentatie. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we deze drie tips hieronder uitlichten zodat je altijd goed op de hoogte bent van de mogelijkheden.

Kartonnen display

Een kartonnen display is een van de mogelijkheden waarvoor je kunt kiezen als je voor productpresentatie kiest. Het voordeel van kartonnen displays ten opzichte van andere alternatieven is dat het kartonnen display in verhouding tot andere mogelijkheden goedkoop is. Naast het financiële aspect is het kartonnen display ook goed voor het milieu waardoor het door steeds meer ondernemers wordt gebruikt. Benieuwd naar de presentatie van een kartonnen display? Bekijk dan online diverse voorbeelden zodat je een goed beeld krijgt.

Elektronische display

In tegenstelling tot de kartonnen display is het ook mogelijk om voor een duurder alternatief te kiezen. Hierbij is de elektronische display een van de mogelijkheden die je kunt kiezen. Een voorbeeld van een winkel die deze displays heeft is de MediaMarkt. Let op, als je voor deze type display wilt gaan is het goed om te weten dat de kosten aanzienlijk hoger zullen uitvallen. Daarnaast is deze type display een stuk minder populair in het kader van milieu. Gezien beide kanttekening is het eerder aan te raden om voor de kartonnen display te gaan of voor het alternatief die hieronder wordt uitgelicht te kiezen.

Met een QR scan

Naast de fysieke displays is het ook mogelijk om te kiezen voor een QR scan display. Hierbij kun je eenvoudig QR codes aanmaken per product die de potentiële klant kan scannen. Zodra het product wordt gescand krijg je dan alle productinformatie en prijzen te zien. Hierdoor denk je echt goed mee aan het milieu en heb je geen handmatige handelingen nodig om de prijzen en/of productomschrijvingen te doen veranderen. Je kunt de QR codes namelijk eenvoudig via het internet aanpassen waardoor je direct in kunt spelen op eventuele fouten zonder hier een nieuwe display voor te hoeven bestellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden