Noppe van der zwaag

De perfecte inrichting voor een showroom

De perfecte inrichting voor een showroom

Geplaatst op

Of je nu een groot of klein assortiment hebt aan auto’s wat je graag wilt presenteren aan de bezoekers van je showroom: als je occasions of nieuwe auto’s verkoopt is het belangrijk dat je rekening houdt met een prettige en aantrekkelijke inrichting van de showroom. Wil je weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Lees dan onze adviezen voor de perfecte inrichting voor een showroom. Let op: deze blog is speciaal geschreven voor ondernemers die in deze coronacrisis alle hulp goed kunnen gebruiken: of het nu gaat om financiële steun, of om gedegen advies!

Kies voor een mooie maar praktische vloer

Wanneer het gaat om de vloeren van een showroom, dan is het belangrijk dat je bij het uitkiezen ook rekening houdt met wat deze vloeren allemaal zullen moeten verduren. Zo zullen de vloeren het gewicht van verschillende auto’s goed moeten kunnen dragen, en is het wel zo prettig als de vloer eenvoudig schoon te houden is. Ook wil je natuurlijk niet dat de vloer van de showroom snel beschadigd. Er zullen immers aardig wat mensen langskomen en soms komen ook de monteurs even uit de werkplaats. Laat die nou net een gereedschap vallen wat de vloer beschadigt! Wij adviseren je daarom om te kiezen voor een gietvloer of vloercoating. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur maar ook van het materiaal. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je vloer altijd past bij de uitstraling van de showroom.

De juiste verlichting

Ook wil je natuurlijk graag dat de occasions en de nieuwe auto’s die je te koop aanbiedt, goed zichtbaar zijn voor de klanten. Als het gaat om het uitkiezen van een auto, weten de meeste mensen namelijk al in een redelijke mate wat de specificaties zijn. Ze hebben die informatie immers allemaal op het internet kunnen vinden. Ze komen naar jouw showroom om een visuele en fysieke indruk te kunnen krijgen van de auto. Een goede verlichting is in dit geval essentieel om ervoor te zorgen dat de auto’s in je showroom er gelikt uitzien!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden