Noppe van der zwaag

Hoe huur ik voordelig een prive chauffeur?

Prive chauffeur

Hoe huur ik voordelig een prive chauffeur?

Geplaatst op

Er zijn vele manieren om een prive chauffeur te huren, waarvan de bekendste toch wel de ingehuurde professional is, maar laat dit nu net niet de meest voordelige zijn. In deze blog willen we je op de hoogte brengen van hoe je het goedkoper kunt regelen. Ondernemers: leest snel verder!

Efficiënt werken

Veel mensen hebben een grote hekel aan de file. Dat is ook niet verwonderlijk, want je staat erin stil, kunt niet werken en dus ligt alles wat je wilt doen al dan niet geduldig op je te wachten op kantoor. Dat kan echt anders! We stellen je de prive chauffeur voor. En niet zomaar een chauffeur, maar een studentchauffeur die prive rijdt. Wat houdt dat in?

De studentschauffeur

Een studentchauffeur is een parttimer die 5 jaar het rijbewijs heeft en naast zijn of haar studie werkt. Dat maakt deze chauffeur goedkoper dan de professionals die fulltime ermee bezig zijn. Natuurlijk is er qua kwaliteit geen verschil te merken, want beide hebben een opleiding gehad. Ook als directiechauffeur zijn ze inzetbaar, daarvoor krijgen ze dan een aparte cursus. Want het is natuurlijk belangrijk dat ze op de hoogte zijn van de etiketten.

Welke voordelen heeft de privéchauffeur nog meer?                                                 

Er zijn meer voordelen te noemen over de prive chauffeur, zoals:

  • Niet hoeven letten op de weg
  • Tijdens de rit naar kantoor of klant kunnen
  • De file is gewoon werktijd

Dit zijn grote voordelen in termen van efficiëntie. Nu hoef je niet te stressen, want er is genoeg tijd om de klus te klaren.

Boost

Het imago van je bedrijf krijgt een boost wanneer je aankomt rijden met een prive chauffeur, dat straalt gewoon iets uit! Ook als service naar je klanten is een chauffeur een goede investering, bijvoorbeeld als je ze van de luchthaven laat halen door je prive chauffeur. Dan gaat dat gesprek over die deal daarna net even wat makkelijker.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden