Noppe van der zwaag

Hoe krijg ik een voordelige directiechauffeur?

Directiechauffeur kiezen

Hoe krijg ik een voordelige directiechauffeur?

Geplaatst op

Elke ochtend weer hetzelfde, er staat weer een file, je kunt niet doorrijden en je komt later op de zaak aan. Een situatie die veel ondernemers tegenwoordig kennen en het was al jaren zo. In de komende jaren gaat het echt niet beter worden, het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Wat moeten we daar nu aan doen? Gelukkig is er een oplossing voor het probleem, namelijk de directiechauffeur. Wat zo’n chauffeur allemaal voor je kan doen, dat ga je in deze blog lezen. Je zult er echt baat bij hebben, dat beloven we. Lees snel verder en doe er je voordeel mee.

Veilig van A naar B

In de spits is het heel belangrijk om je ogen op de weg te houden, je kunt dan helemaal niet bellen of op je laptop werken. Dat is natuurlijk vervelend want dit is tijdverspilling. De spits is hinderlijk en dat wil je niet. Met de directiechauffeur is het mogelijk om veilig van A naar B te gaan en ook om in de auto te werken. Je kunt eenvoudig de telefoontjes van je klanten beantwoorden en natuurlijk is het heel gemakkelijk om net eventjes die mailtjes weg te werken voor je op de zaak komt. De directiechauffeur maakt het allemaal mogelijk en zorgt ervoor dat je eigenlijk nooit in de file hoef te staan. De file is vanaf dit moment verleden tijd, natuurlijk niet echt maar wel in de praktijk.

Een goed imago

Een goed imago heb je als ondernemer maar niet zo, maar toch met een directiechauffeur is het een heel ander verhaal, want als jij aankomt bij je klanten met een nette auto compleet met chauffeur, dan is het een heel ander gezicht, dan wanneer je alleen aan komt rijden. Zo’n chauffeur straal toch wel iets uit. Veel ondernemers denken dat alleen een CEO of een regeringsleider een chauffeur kan hebben, omdat het heel erg duur zou zijn. Toch is dat niet het geval, want een directiechauffeur is gewoon makkelijk in te huren voor een redelijk tarief. Voor zo rond de € 14 per uur heb je een chauffeur. Het grappige van zo’n chauffeur is, dat je opgehaald wordt in je eigen auto, dus je rijdt dus gewoon in je eigen auto en dat scheelt weer een boel geld voor het huren van een auto of extra brandstof. De directiechauffeur is enorm handig bij het geld besparen en efficiënter werken.

Studentchauffeur

We noemen een directiechauffeur ook wel eens een studentchauffeur, dat komt omdat in deze constructie studenten parttime werken naast hun studie als chauffeur. Ook als directiechauffeur. Ze moeten dan natuurlijk wel een extra cursus doen om helemaal professioneel mee te kunnen draaien, maar dit is geen enkel probleem. Het zijn studenten die meer dan vijf jaar hun rijbewijs hebben en van de hoed en de rand weten als het om het verkeer gaat. Dit laatste is een van de redenen waarom het tarief van de directiechauffeur zo laag kan zijn.

Conclusie

De directiechauffeur is een uitkomst als je als ondernemer efficiënter wil werken, veilig op de weg wil zitten en niet te veel wilt betalen. De directiechauffeur raden wij dan ook van harte aan. Blijf ons blog volgen en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zakelijk gebied. Stay informed!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden