Noppe van der zwaag

Oh nee ik heb letselschade wat nu?

Juridisch advies

Oh nee ik heb letselschade wat nu?

Geplaatst op

Letselschade en wat te doen

Oh nee, je bent betrokkenbij een ongeluk en je hebt letselschade opgelopen! Dan kun je deze verhalen op de tegenpartij. Wanneer iemand het ongeluk veroorzaakt heeft, is deze namelijk aansprakelijk voor de schade die ontstaan is. Dit kan materiële schade zijn, maar ook immateriële schade. Letselschade is schade aan je lichaam en/of bezit. Heb je deze schade geleden, dan kun je in veel gevallen een claim indienen. Om dit zelf te doen kost aardig wat tijd, maar je kunt het ook uitbesteden aan een juridisch expert, bijvoorbeeld een letselschadebureau. 

Wat is letselschade?

Letselschade is verwondingen die je opgelopen hebt, waardoor je moet revalideren. Dit betekent in vele gevallen dat je niet kunt werken en hierdoor dus inkomsten misloopt. Dit soort zaken vallen allemaal onder letselschade. Die kun je claimen met de hulp van een juridische expert. Laat je hier over informeren door een professional. Je kunt trouwens het letselschadebureau heel makkelijk helpen door een goed dossier aan te leveren waarin alles precies staat wat er gebeurd is. Denk hierbij aan foto’s, politieverslagen en medische verslagen

Conclusie

Willen het allemaal niet, maar het kan voorkomen dat je letselschade oploopt door een ongeluk. Dit is voor een groot deel te verhalen op de veroorzaker van het ongeluk: de tegenpartij, de aansprakelijke. Laat je hierover informeren door een juridisch expert, zodat je altijd de grootste kans hebt op de toewijzing van de letselschadevergoeding. Een letselschadebureau kan veel uit handen nemen, maar je moet ze wel helpen, want ze moeten natuurlijk wel de juiste informatie hebben die ze kunnen indienen. Daarom is het belangrijk om alle benodigde informatie aan te leveren zoals politieverslagen, foto’s en medische gegevens. Wil je meer weten over letselschadeclaims? Neem dan contact op met de experts op dit gebied.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden